livbojen logga fb

Molly
Hona, just nu innekatt och det går bra. Är fyra år gammal.
Kom till Livbojen med Polly och Daldon, levde som inne och utekatt hos gubben men han kunde inte ha kvar sina katter därför kom de till oss på LIvbojen för att få nya hem.. Går bra ihop med andra katter. Är i början lite blyg men ger du henne lite tid är hon hur mysig och gosig som helst, spinner och helar och myser! Jättefin kattflicka.
Kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
Är leveransklar. Adoptions kostnad 1500 kr.
För intresse smsa Sara och berätta vad ni heter och vart ni bor och vilket hem ni kan erbjuda henne. På tel nr 070-395 47 81. 

Polly

DRÄKTIG


En 2 år gammal blåsköldpaddsfärgad kisse.
Kom till Livbojen från södra Sverige där hon bodde hos en man som inte längre kunde ta hand om henne. Hon kom med Dalton och Molly. Hon var där inne och utekatt och bodde hos en äldre man, det var lugnt och tryggt i hemmet. 
Polly är lite blyg men tam och gosig. 
Är ganska lugn, snäll kan gömma sig i början. 
Är kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
Adoptions kostnad 1500 kr.
För intresse smsa Sara och berätta vad ni heter och vart ni bor och vilket hem ni kan erbjuda henne, på tel nr 070-395 47 81. 

Bokade katter:

Svarta Madame

Ronja
Bokad av Anna i Mölnbo.

Mulle Meck
Kolla in blicken på den här goa killen kan man bli sötare?
Mulle Meck är fortfarande lite blyg, men tycker om att bli klappad, då rullar han runt och vill bli kliad på magen. Lite gulligt skelögd.
Han vill bo inne i alla fall till att börja med, vill gärna gå ut med tiden.
Fungerar som ensamkatt men också med andra kissar.
För intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vad ni heter, vart ni bor och vilket hem ni kan erbjuda söta Mulle Meck, finns i jourhem i Björsund/Strängnäs. 
Adoptioskostnad 1500 kr. 





Vi har tur!
Någon älskar oss och vill adoptera oss!

Bokade katter betyder att de har ett väntande hem och kommer flytta inom kort.

Visste du att...
...kattens färg är kopplat till temperament och hälsa? Svart-vita katter (och helsvarta) katter är kopplat till god hälsa! Det har forskats och kommit fram till att de har bra gener och är resistenta till en rad sjukdomar. Till temperamentet är de kärleksfulla och lugna katter.

Trots detta är det svart-vita/svarta katter de som är svårast att adoptera ut för katthem. Förmodligen för att folk inte känner till detta, men nu gör Du det!