Våra vuxna katter som behöver hem

viiiva viiiva

Viva
Hona på 3-5 år.
En fin och snäll tjej som gärna bor som ensamkatt i ett hem. Hon fungerar både som ute- och innekatt. Hon är kastrerad ich id-märkt.
Den 20e november kommer hon att få en rengöring i munnen och tandsten tas bort. Efter detta är hon fräsch i munnen och redo att flytta till ett nytt hem. Hon är rumsren och fin och lite försiktig.
Pris 800 kr, vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta lite om er själva och vilket hem ni kan erbjuda henne. 

Fyra kissar, tre hanar och en hona söker pernamenta hem.
Kattgänget har tagits omhand och blivit kastrerade, vacc, id-märkta och avmaskade.
De är inte riktigt tama ännu, men busiga och blir mer och mer tama. De är rumsrena. Den tigrerade hanen är minst och yngst, kanske 5-6 månader. Resten är nog 10 månaser ca.
Det är en svart hane, en grå hane med lite vitt, en tigrerad hane med vitt, samt längst upp på toppen sitter honan.
Katterna kan flytta till samma hem, eller till olika hem.
Tänk på att fortsatt socialisering behövs. Katterna är unga och kan lära sig mycket på kort tid men jobb krävs.
Pris 800 kr för en kisse. 
Vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81. 

svartis svartis

Svartis
En liten svart hona på ca 6 månader, hon är född 17/5 -17.
Hon kom till Livbojen med sina syskon och mamma, nu söker hon permanent hem via Livbojen. Svartis föddes som hemlös och vi räddade hela familjen från hemlöshet.
Denna lilla tjej är supergosig när hon får förtroende för en, det kan vara en osäkerhet i början, men när hon slappnar av och märker att man är snäll så är hon väldigt gosig och spinnig. Hon önskar busig och trygg kattkompis. Hon är ej van med hundar och barn tyvärr.
Kan jag få bo hos dig säger Svartis?! När jag är trygg är jag superkelig, snälla låt mig få ta lite tid på mig!
Svartis är fullt vaccinerad och avmaskad. Hon kommer att bli kastrerad och id-märkt den 14e novemvber och är leveransklar efter detta.
 Pris 800 kr, vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vilken typ av hem ni kan erbjuda Svartis. 

Sven
Han är bror med Lotta och Hildur, ca 7 månader gamma, född i februari 2017.
Sven vill gärna flytta Hildur som han gillar mycket. Han gillar även Lotta men mest Hildur.
Han är en superkelig, spinnig och go kille som är något rädd av sig i sättet. Men mycket härlig grabb med bomullsmjuk päls, som alla syskon har.
Han är kastrerad, vaccinerad en gång, id-märkt och avmaskad. Pris 800 kr, för intresse smsa till Sara på 070-395 47 81 och berätta vad ni kan erbjuda Lotta för typ av hem. 
 Sven och Hildur myser i jourhemmet.
Mera mys med Sven och Hildur!

Hildur
En hona på ca 7 månader, hon räddades från en man som matat många katter och sa att han inte kunde ha dem kvar, de hotades av avlivning. Katterna kom till Livbojen för att undkomma döden.
Hildur är en fin tjej som är svart-vit med mycket vitt och mindre svart,  hon är hanterbar och kan tas upp men är något rädd för händer.
Hon lägger sig gärna på sidan och myser. Vi rekommenderar ej en barnfamilj för Hildur då hon är rädd för höga ljud. Hon älskar att mysa med sin bror Sven och busar mycket med sin syster Lotta, men hon och Lotta är inte bästa vänner annars.
Hon är kastrerad, vaccinerad en gång, id-märkt och avmaskad. Pris 800 kr, för intresse smsa till Sara på 070-395 47 81 och berätta vad ni kan erbjuda Hildur för typ av hem. Hon är leveransklar. 

Lotta
En hona på ca 7 månader, hon räddades från en man som matat många katter och sa att han inte kunde ha dem kvar, de hotades av avlivning. Katterna kom till Livbojen för att undkomma döden.
Lotta är en fin tjej som är grå-vit, hon är hanterbar och kan tas upp men sprattlar i famnen, hon vill gärna ha en trygg katt i sitt nya hem som hon kan ty sig till. Lotta gömmer sig då hon blir rädd, som ny ägare får man vara beredd på att jobba med hennes sociala sida för att få henne helt fullt social. Rädd för höga ljud så ej till en barnfamilj.
Hon är kastrerad, vaccinerad en gång, id-märkt och avmaskad. Pris 800 kr, för intresse smsa till Sara på 070-395 47 81 och berätta vad ni kan erbjuda Lotta för typ av hem. Hon är leveransklar. 

Singa
Svartvit honkatt som kommer kastreras nästa vecka och bli leveransklar from v 33.
Hon vill helst bli utekatt då hon varit det tidigare, ev en stor in-nätad balkong/altan så hon kan lufta sig och spana på fåglar. Hon behöver mycket kärlek, hon är tam och kelig men något rädd för händer. Hon vill själv komma fram och stryka sig mot en och lägga sig tätt intill och mysa och spinna. Ålder: ca 2 år.
Vid intresse kontakta Sara på tel nummer 070-3954781. Adoptionskostnad 800 kr. 

 

Vi har alltid katter som är i behov av att leva ett fritt liv som stallkatt eller liknande. Lär mer Här: 

Vi letar stall och lador till katter med frihetsbehov