Våra vuxna katter som behöver hem

sara sara

Lunah
Jourhemmets beskrivning av vackra Lunah:
Något skygg men samtidigt kelig hona på ca 2-3 år som är väldig snäll och lugn i personligheten. Hon fungerar som ensam katt eller med en annan lugn katt men inte hund! Ska vara inne katt annars ffinns risken att hon letar sig åter till det vilda igen!
Lunah är kastrerad, vaccinerad och id-märkt samt avmaskad. Vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta om dig själv. Adoptionskostnad 800 kr. 

Bella
Katthona som nyligen varit mamma till en kattunge. Hon har nu blivit kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
Bella och Barbapappa och deras unge var hemlösa i ett sommarstuge-område där de matats under sommaren. Nu kommer hösten och katterna hade ingenstans att ta vägen och ingen brydde sig om dem förutom en person som ringde oss och slog larm om de stackars kissarna.
Bella är blyg av sig så hon behöver komma till ett hem där man har tålamod med henne tills hon är helt tam. Vid intresse kontakta Sara på sms 070-395 47 81. Adoptionskostnad 800 kr. 
 

Singa
Svartvit honkatt som kommer kastreras nästa vecka och bli leveransklar from v 33.
Hon vill helst bli utekatt då hon varit det tidigare, ev en stor in-nätad balkong/altan så hon kan lufta sig och spana på fåglar. Hon behöver mycket kärlek, hon är tam och kelig men något rädd för händer. Hon vill själv komma fram och stryka sig mot en och lägga sig tätt intill och mysa och spinna. Ålder: ca 2 år.
Vid intresse kontakta Sara på tel nummer 070-3954781. Adoptionskostnad 800 kr. 
Singa togs omhand av en tjej och hon är jourhem till Singa och hennes fyra kattungar som börjar flytta inom kort, då de snart är 12 v. gamla. 

 

Pysen och Flisan
(Pysen - vit med gråtigrerade fält, Flisan - bruntigré med vitt. )
Katterna kommer från början från en man som hade för många katter och hade hamnat i en kris sedan frun dog och då falerade allt. Vi hämtade alla katter och nu är det dessa två ungkatter på ca ett år som söker ett gemensamt hem. De är syskon. De har förut varit utekatter, men är numera helt och hållet innekatter. De är vana med hundar. 
Båda katterna vill gärna bli klappade men man får följa efter dem och klappa, de har ännu inte riktigt fattat att det är härligt o mysigt att ligga ned och bli klappade. Båda gömmer sig på dagarna och kommer fram på kvällen, då vill de gärna ligga och spana i vardagsrumsfönstret. Flisan leker med jourhemmets andra katter och busar gärna med jourhusse och jourmatte. Pysen gillar inte andra katter, förutom sin syster Flisan. Det kommer vara svårt att visa upp katterna för spekulanter då de fortfarande gömmer sig då det kommer besökare.
Detta är två katter som kommer bli helt tama, tror jourhemmet. De har en liten bit kvar av sin socialiseringsprocess men har hunnit bli väldigt modiga redan. De är rumsrena och går på kattlådan utan problem. 
Katterna är kastrerade, vaccinerade och avmaskade. För intresse skicka ett sms till Sara på 070-395 47 81, adoptionskostnad för båda katterna är 1000 kr tillsammans. 

Vilda
Det här är en hona som är lite över ett år gammal.
Hon är en vit katt med grå fläckar. Hon är skygg i sättet, och en gaska lugn katt. Får hon lugn och ro kommer hon till en när man sitter i soffan. Hon är van med barn, hon bör få komma till ett hem med minst en trygg katt som kan visa vägen för henne. 
Hon är innekatt i dagsläget och är rumsren.
Hon lever med flera andra jourkatter och vill i sitt nya hem ha minst en snäll och tam kattkompis där hon får känna trygghet.
Hon är en fd skyggis som med tiden blivit mer och mer tam.
Vid intresse kontkta Elin via sms på tel nummer: 070-423 37 04.
Vilda är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. 
Adoptionskostnad 800 kr.

Vi har alltid katter som är i behov av att leva ett fritt liv som stallkatt eller liknande. Lär mer Här: 

Vi letar stall och lador till katter med frihetsbehov