Våra vuxna katter som behöver hem

Maja
Söt och härlig och social hona på 2-3 år, är leveransklar från v. 31 och kan då flytta till nytt hem. Hon kommer då vara kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
Hon är verkligen superkelig och en pratglad liten tjej, hon vill ha ett hem där hon kan gå ut och in som hon vill helst på landet, det är hon van vid. 
Hon är matglad och gillar blötmat. Hon gillar inte andra katter men barn är ok.
Skicka ett sms till Jessica och berätta vilket hem du kan erbjuda för Maja,
tel 070-256 89 11.
 

Tzatziki
Räddades från Kreta där hon var en dräktig hemlös hona som skulle föda sina kattungar på en restaurang där man inte gillar katter. Kattungarna skulle förmodligen blivit ihjälslagna av personalen. Tzatziki är bara ett år gammal men har varit med om mycket redan!
Veterinären genomförde en abort på ungarna och vi räddade Tzatziki från ett osäkert liv som gatukatt. Hon hade lärt sig bli mycket social med människor föra tt kunna få mat och överleva. Hon tos in i jourhem på Kreta, kom sedan med en snäll man till Sverige och finns nu i jourhem på Livbojen i Eskilstuna.
Hon är en mycket liten honkatt, lätt och smidig, men med otroligt mycket gos o spinn i denna likka kropp. Hon älskar människor och pussas gärna på både händer o i ansiktet och visar verkligen uppskattning över att ha blivit räddad till ett säkrare liv i Sverige.
Den som adopterar denna lilla gos tjej får en underbar katt.
Ps hon är rädd för hundar och har lite svårt med andra katter, men det är en osäkerhet man nog kan träna bort. Hon blev jagad av vildhundar på Kreta så hon är itne säker med hundar.
Tzatziki är kastrerad, vaccinerad, chippad, har fått rabiessprutor, har fått behandling mot loppor, skabb, mask osv.
Hon är godkänd enligt tullverket i Sverige och har ett godkänt pass, så denna katt får flyga även med en ny ägare framöver.
Adoptionssumma 800 kr.
För intresse smsa Sara på 070-395 47 81.

Casper
Ung kattkille på 9 månader. Han är rödtigrerad och vit, slank och fin, liknar en kattunge fortfarande.
Föddes ursprungligen på Kreta där han först var i en utsatt koloni som levde utomhus, sedan var han i fosterhem på Kreta och kom till Sverige med en snäll man som räddade några katter.
Nu är Casper i ett av Livbojens jourhem med Tzatziki.
Han är rumsren, väldigt kelig och väldigt busig. Busar med sig själv och andra katter. Är tillgiven och söker kontakt. Älskar att få uppmärksamhet och att få vara i en trygg människas närhet och famn. Han kan vara både inne- och utekatt i sitt nya hem. Den som adopterar Casper får en underbar kamrat vid sin sida i många år framöver.
Casper är kastrerad, vaccinerad, chippad, har fått rabiessprutor, har fått behandling mot loppor, skabb, mask osv.
Han är godkänd enligt tullverket i Sverige och har ett godkänt pass, så denna katt får flyga även med en ny ägare framöver.
Adoptionssumma 800 kr.
För intresse smsa Sara på 070-395 47 81.

Rocky
Född hösten 2015, är bror med Morris.
Kastrerad, vaccinerad en gång, id-märkt. Datum 180618.
Social kille. Är rumsren och väldigt kelig och mysig, gillar andra katter.
Adoptionskostnad 800 kr, för mer info smsa Sara på 070-395 47 81. Tidigare utekatt, numera innekatt i jourhemmet.

Morris
Född hösten 2015, är bror med Rocky.
Kastrerad, vaccinerad en gång, id-märkt. Datum 180618.
Social kille. Är rumsren och väldigt kelig och mysig, gillar andra katter.
Adoptionskostnad 800 kr, för mer info smsa Sara på 070-395 47 81. Tidigare utekatt, numera innekatt i jourhemmet.

4år 4år

Lizzy
Härlig, fin tjej på ca fyra år, hon har varit kattamma till ungar inom Livbojen.
Hon är innekatt i jourhemmet och det är ok för henne, hon är med flera andra katter och nu har hon vant sig med dem och har accapterat de andra så hon kan bo med andra katter med. Hon och ett gäng räddades från ett ärede som kommer från Skåne.
Hon var dräktig när hon kom till Livbojen och födde fyra underbara mysiga kattungar.
Nu är Lizzy kastrerad, vaccinerad och id-märkt och söker nytt hem. Där hon bodde från början så var det överflöd av katter och de gick in och ut i ett hus, hemtjänsten larmade om katterna som skulle skjutas inom kot, vi hjälpte till att rädda hela gänget från avlivning.
Lizzy har en tand som är av, den har undersökts av tandspecialist och den behöver ej åtgärdas, hon har ett litet jack i munnen som läkt ihop, därför ser hon lite rolig ut på munnen. Veterinären tror att hon blivit sparkad ett fått en smäll.
Lizzy är en mysig och härlig söt katthona, förintresse smsa Sara på 070-395 47 81, adoptionskostnad 800 kr. 
(katt via KKS)
 

Zeus
Född 161001.
Zeus är en stor och högbent kille som föddes på Kreta, här växte han upp utomhus i en otrygg miljö, jagad av vildhundar, personer som lade glas och gift i maten, folk som hällde vodka i kattmjölken och de tyckte det var roligt när katterna vinglade omkring. Många faror lurade. Zeus togs in i jourhem och kom sedan till Sverige via en snäll dam och hamnade till slut i jourhem på Livbojen. Han är en helt rumsren kisse, mycket tillgiven kille, vill gärna sitta i knäet. Snäll och fin, och går jättebra ihop med Monkey och Adam och har inget emot andra katter heller. En underbar kille, han kan dock ta lite "kärleksbett" ibland så man skall inte vara rädd för att han vill gosa, han sätter bara tänderna mot huden av tillgivenhet. Han har varit utekatt men sedan inne i jourhem en tid och det har också gått fint. Han kan nog bo som innekatt men isf med in-nätad balkong eller en altan eller liknande. 
Zeus är kastrerad, vaccinerad, rabies-vaccinerad, behandlad för ohyra, chippad och avmaskad och har ett eget pass hon kan använda för att eventuellt resa med sin nya matte och husse. 
För intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vad för sorts hem du kan erbjuda fina Zeus. Adoptionskostnad 800 kr. 

Brownie
Svart-brun liten hane med mjuk fin päls. Han är ca 1-2 år gammal.
Han fångades in hos en dam som är 90 år och som blivit dålig och ligger på sjukhus, hon kommer förmodligen inte hem till sina katter igen.
Brownie och flera andra katter har nu räddats undan att bli skjutna.
Brownie och gänget var helt och hållet utekatter, men i jourhemmet där de är har de blivit kastrerad, vaccinerade, avmaskade och id-märkta och går på lådan utan problem.
Brownie är rädd men börjar spinna när man klappat honom en stund. Han vill bo med annan tam och trygg katt som gillar andra katter. Han tyr sig till kattkompisar som ger honom trygghet.
Brownie är leveransklar, adoptionsavgift 800 kr.
 

Sia
Jättsöt liten honkatt på ca 2 år.
Hon har levt hos en kattsamlare där hon fått flera kullar ungar, vi räddade henne och 8 katter till från en osäker framtid, de som hade henne kastrerade ingen av sina vuxna katter så katterna for illa, förökade sig, även om de fick mat och omtanke var läget ohållbart i längden för dem.
Sia har gått ut och in i ett hus på landet som hon velat. 
Hon är en speciell tjej, hon är inte så förtjust i andra katter. Hon vill helst bo som ensamkatt och ha möjlighet till att gå ut och in, eller vara på en inglasad altan/balkong. Det märks att hon saknar livet ute säger jourmatte om henne. Hon är rädd i början så hon vill ha ett lugnt hem, inget rörigt o stökigt hem, det passar inte henne.
Hon är kastrerad, vacc en ggn, id-märkt och avmaskad. Hon är rumsren.
Sia är leveransklar nu. Adoptionskostnad 800 kr.
Vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vilket hem ni kan erbjuda söta lilla Sia. 
(katt via KKS)

Siri
Situationen i familjen har blivit ohållbar och Siri går inte ihop med de andra katterna. För hennes bästa vill hon komma till ett hem utan andra katter och fortsatt möjlighet att gå ut.
Siri är snäll och kelig, gillar att busa ibland.
Hon är kastrerad, id-märkt, vaccinerad och regelbundet avmaskad. Född 2009-07-30.
Adoptionskostnad 800kr.
För mer info kontakta Kajsa 072-7156450 eller livbojen@gmail.com och berätta vad du kan erbjuda för hem.

Vi har alltid katter som är i behov av att leva ett fritt liv som stallkatt eller liknande. Lär mer Här: 

Vi letar stall och lador till katter med frihetsbehov