Våra vuxna katter som behöver hem

Lisa
En cremefärgad långhårig kisse som heter Lisa och är 7 år gammal.
Hon är kastrerad i dagsläget men kommer att chippas och id-märkas via Livbojen.
Hon är innekatt och måste bort från sitt hem pga allverlig allergi hos ägaren.
Lisa är fortfarande kvar i sitt hem och väntar på jourhem, hon kommer ut på hemsidan direkt för att marknadsföras.
Hon är kelig och social och älskar att sova i sängen.
För intersse smsa Sara på: 070-395 47 81 för mera info kring Lisa.

qqqqq qqqqq

Sune
En grå och vit kisse på 4 år som heter Sune.
Han är kastrerad i dagsläget men kommer att chippas och id-märkas via Livbojen.
Han är innekatt och måste bort från sitt hem pga allverlig allergi hos ägaren.
Sune är fortfarande kvar i sitt hem och väntar på jourhem, hon kommer ut på hemsidan direkt för att marknadsföras.
Han är kelig och social och älskar att sova i sängen.
För intersse smsa Sara på: 070-395 47 81 för mera info kring Sune.

Gloria
Mycket fin, vacker och trevlig katthona på ca 1.5 år. Hon kommer släppa sina kattungar inom kort och efter det blir hon kastrerad, vaccinerad och id-märkt och kan finna nytt hem.
Detta blir ca i mitten av vecka 34 som hon kan flytta till permanent hem.
Gloria med ungar hittades i en lada i Skåne, hon visaade upphittaren till sina ungar och hon hämtade upp dem ur en klyka där hon lagt sina ungar. Väl inne så var de i badrummet i en vecka tills de kunde komma till Livbojens jourhem. Här har de haft en härlig uppväxt, hela kattfamuiljen, ungarna är goa och tama. Mamman äter mycket och är med sina kattungar.
De fyra ungarna är bokade och flyttar snart till sina egna hem.
Gloria är en snäll och försiktig katt, har varit en mycket bra och klok kattmamma och vill ha någon som ger henne mycket kärlek. Hon har varit både ute och innekatt och verkar trivas som vilket som. Hon har träffat andra katter och det går fint. Hon är en snäll och klok flicka.
Ålder är nog 1,5 år tror vi, hon ser mycket ung ut och är nog inte alls gammal själv.
Kommer kunna flytta till nytt hem från 180821, då är hon kastrerad, vaccinerad en ggn, id-märkt och sedan tidigare avmaskad.
För intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vilket hem ni kan erbjuda Gloria. Adoptionskostnad 800 kr.

Zeus
Född 161001.
Zeus är en stor och högbent kille som föddes på Kreta, här växte han upp utomhus i en otrygg miljö, jagad av vildhundar, personer som lade glas och gift i maten, folk som hällde vodka i kattmjölken och de tyckte det var roligt när katterna vinglade omkring. Många faror lurade. Zeus togs in i jourhem och kom sedan till Sverige via en snäll dam och hamnade till slut i jourhem på Livbojen. 
Under tiden i jourhem charmade han alla med sin härliga personlighet, snäll, vacker, tillgiven, klok.
Zeus vill gärna kunna gå ut, helst vill ha bo som ensamkatt eller med en snäll annan katt. Han älskar att vara ute och gå och kommer lätt hem när man ropar osv, det fick han lära sig på Kreta :)
Han är social med människor, myser och kelar och är tillgiven.
Zeus var såklart kastrerad, vaccinerad, chippad och godkänd genom svenska tullen som alla 6 katter som kom från Kreta till Sverige. 
Adoptionskostnad 800 kr, Zeus är leveransklar nu och redo för flytt!

Silje
Silje är en skygg kisse som kräver tålamod och erfarenhet av skygga katter. 
Hon har föddes i en kattkoloni med uppemot 60 katter och har varit i jourhem med en annan tam katt och det har gått jättebra. De blev kompisar men sen förändrades läget och nu är Silje ensam och behöver ett nytt hem. Hon kan med fördel bo med ananna katt, gärna kanske en snäll hane.
Hon kan fräsa till om hon blir obekväm, går att klappa ibland. Silje är helt rumsren.
Hon är kastrerad och id-märkt.
Vid intresse skicka ett sms till Sara på tel nummer 070-395 47 81 och berätta vilken typ av hem ni kan erbjuda henne. Adoptionskostnad 500 kr. 

Laban
Kattkille på 3 år, rödtigrerad och vit.
Han har varit i ett hem där han misstrivdes med små barn som inte behandlade honom väl.
Han gillar vuxna människor och vill bo i ett lugnt tryggt hem. 
Han är jättemysig mot människor men går inte ihop med andra djur, varken hundar eller katter. Vill bo som ensamkatt i hemmet. Han kan vara inne katt och utekatt. Han har inte varit utekatt tidigare så har man bara inomhusvistelse att erbjuda så går det bra. Han är rumsren, leveransklar nu.
Han är kastrerad och chippad.
Vid intresse smsa jourmatte Mon på tel 076-141 81 82, adoptionskostnad 800 kr.

Daisy
Daisy är en blyg, snäll, liten tjej på snart 3 år (enligt papper). Men hon är nog lite äldre än så. Det tar en stund innan hon litar fullt ut på en, men så fort tilliten finns där så bor hon i knät. Hon har ett tufft liv bakom sig, och hittades av livbojen med en kull kattungar innan hon adopterades ut och nu söker hon ett hem på nytt.
Hon är id-märkt, kastrerad, vaccinerad årligen och är registrerad på ssk. Hon äter specialfoder. På grund av olika anledningar kan Daisy inte bo kvar hos sin nuvarande ägare och söker därför ett nytt hem hos en familj där hon helst ses som ensamkatt. Hon går bra ihop med barn, och skulle säkert må bra av att vara utekatt också. Hon är den absolut mysigaste katten som finns, bara man ger henne en chans. Medföljer kattsäng, matskål och kattlåda.
Hon är idag innekatt vill jag tillägga!
Ring Sanna som är jourmatte för Daisy på 070-790 44 47.
Adoptionskostnad 800 kr.

Pepsi
En svart-vit kille på ca 8 år.
Han har bott med en kvinna som var kattsamlare under många år och som Livbojen fått hjälpa i omgångar de senaste 7 åren. Nu har ägaren tyvärr drabbats av en svår stroke och kommer inte hem igen. Vi hjälper hennes sista kvarvarande katter att hitta nya hem. 
Katterna har bott på så vis att de varit ett större gäng hemma hos henne jämt, men de har kunnat gå in och ut igenom ett öppet fönster året runt. Lägenheten vette mot en skog och ett lungt bostadsområde. De är vana med kattlåda och mjukmat och torrfoder. Pepsi har såklart gillat att vara ute. Han har kommit bra överens med de andra katterna i hemmet. Men eftersom ägaren hela tiden hade för mycket katter så blev flera av dem aldrig helt tama. Pepsi är en av de katter som trängdes ut lite av de andra och fick inte den uppmärksamhet han förtjänade då det bla var kattungar flera ggr/år. Han höll sig mest ute och kom in och åt.
Pepsi är en skygg kisse men tam innerst inne, han är dock väldigt osäker men lite nyfiken ändå.
Han måste bo med någon som kan jobba med hans trygghet, han är skygg och behöver någon med tålamod. Gärna någon med en eller flera tama katter som kan visa honom vägen. Gärna som utekatt när han är trygg.
Ingen katt för en nbörjare eller barnfamilj.
Kan någon ge Pepsi ett hem?
Han är kastrerad och id-märkt samt avmaskad. 
Vid intresse kontakta Sara på sms på nummer  070-395 47 81.
Adoptionskostnad 800 kr. 

Vi har alltid katter som är i behov av att leva ett fritt liv som stallkatt eller liknande. 

Vi letar stall och lador till katter med frihetsbehov