Ida
Mycket fin liten honkatt på ca 6 månader.
Hon kom till Livbojen med sina två syskon då de levde som utsatta katter vid en gånd, visserligen fick de komma in där men det fanns ingen framtid där för dem då ägaren var 86 år och inom kort skall in på ett vårdhem.
Ida blev kastrerad, fullt vaccinerad, id-märkt samt chippad när hon var hos Livbojen. 
Nu har Ida och Ivar flyttat till Emma i Enköping som har arbetat som veterinärassistent i 7 år, hon har haft katt tidigare och blev ofrivilligt kattlös - men nu har längtan blivit för stor efter katt igen. Hon har adopterat två härliga kissar från Livbojen. 
(Ivar, Ida och Isak är syskon)

Ivar
Fin kille på ca 6 månader. 
Ivar blev under tiden hos Livbojen kastrerad, fullt vaccinerad och id-märkt och chippad. 
Han kom till Livbojen med sina två syskon då de levde som utsatta katter vid en gånd, visserligen fick de komma in där men det fanns ingen framtid där för dem då ägaren var 86 år och inom kort skall in på ett vårdhem.
Ivar och Ida sover gärna tillsammans, leker ihop och älskar varandra, vi vill inte separera dem. De är innekatter och rumsrena.
Ivar har en hinna på ena ögot som måste opereras (klippas upp av veterinär och sys ihop igen) ögat kommer bli helt återställt efter detta. Livbojen kommer bekosta operationen som kostar 3-4000 kr.
Nu har Ivar och Ida flyttat till Emma i Enköping som har arbetat som veterinärassistent i 7 år, hon har haft katt tidigare och blev ofrivilligt kattlös - men nu har längtan blivit för stor efter katt igen.
Ivar genomgick en lyckad ögonoperation den 16e januari på Aras i Västerås, Livbojen betalade den och han har full syn på ögat.
(Ivar, Ida och Isak är syskon)
​​​​

Isak och Humle
Humle är den blå-vita killen på bilden, Isak är en rödtigrerad kille på 6 månader, han var i jourhemmet några månader och växte upp. Där träffade han mysiga killen Isak och de blev bra vänner. 
Isaks framben växte fel, vi undersökte honom hon veterinär, första veterinären ville omgående avliva honom pga hon sa att han led, andra veterinären sa avvakta. Tredje veterinären sa, efter han växt till sig, att det inte var någon fara med honom och han led ej (veterinär Re-Dog undersökt 190103) Intyg finns på detta där oridinalet lämnat till nya ägaren. Tänk på det ni därute, ta inte bedömning av första bästa veterinär utan be om en second opinion. 
Kattungarna som blev runt 6 månader då de flyttade var båda upphittade ute, på olika ställen, hemlösa och utsatta.
Nu har båda kissarna fått hem ihop hos Pawel med flickvän som bor i Linköping i en rymlig trea där de blir innekatter. 
Vi har fått hälsning från den lilla familjen redan och de skiver att killarna är de mysigaste och trevligaste katter de någonsin träffat, vilket är väldigt roligt att höra. De trivs superbra och de är så nöjda med sina nya familjemedlemmar. 
(Iva, Ida och Isak är syskon)

Ugglan och Plutten
Plutten och Ugglan är syskon, de kom till Livbojen med brorsan Måns, en svart kille som fick hem i förra året via Livbojen.
Killarna fångades in för att komma in i tryggheten, då personen som ägde gården de bodde på hade dött. Katterna var själva kvar och släktingar till mannen räddade dem, de var födda ute och undernärda och rädda. Första tiden i jourhemmet var svår de kämpade med att få upp vikten och att få dem att lita på människor, det tog många långa veckor men jourmatte gav inte upp.
Efter tiden blev de mer och mer tama och trygga, gick upp i vikt så vid kastrering vägde de 3.0 respektive 2.3, Plutten har haft svårast med vikten. 
Nu efter kastrering, vaccination, id-märkning, chip och avmaskning har de fått flytta till sitt nya hem, hos Anni med man och deras 8 årige son och de bor i Södertälje och har tidigre haft katt. De saknade katt och ville ha två nya familjemedlemmar, vilket vi är väldigt glada för, de har visat stort intresse för killarna och är det seriösa hem som vi länge hoppats på att killarna skulle få! Efter tre månader i jourhem är vi så glada för att killarna fått ett kärleksfullt hem tillsammans. 
 

Leo
La Perm kille på 6 månader.
Han var chippad, vaccinerad och avmaskad då han kom till Livbojen.
Leo bodde hos en familj med en annan La Perm katt, men de kunde inte ha Leo kvar då husse utvecklade allergi för honom, trots att det är en allergivänlig ras.
Så de lämnade in honom ganska akut till Livbojen för att få hjälp med omplacering.
Leo charmade alla som kom över för besök men till slut bestämde sig Stefan i Kvicksund för att adoptera fina Leo. Han bor nu med sin nya familj och en Main Coon katt på 2,5 år. På sommaren flyttar familjen ut till sin egen lilla ö i Mälaren och där serveras kattens Gös och annat smaskens.
Leo har landat och är redan efter första dagen hemmastadd i sitt nya hem.

Julle
Helsvart fin hankatt, smidig och slank, jättefint sätt, social och trevlig. Van med många andra katter, har gått ut och in i ett hus men varit rätt mycket inne. 
Kommer från projektet Sörmalandskatterna. 
Väldigt snäll mysig kille. Född 2017.
Kastrerad, chippad, vaccinerad en ggn, avmaskad/behandlad mot öronskabb.
Julle har flyttat till Jenny i Gnesta som bor på landet och har ytterligare två katter, en på två år som vi hoppas kommer bli kompis med Julle oh en äldre kisse som nog mer håller sig på sin kant. 
Julle kommer få mycket kärlek och han får även en snäll hundkompis i sitt nya hem. Första mötet med hunden gick bra hälsar Julles nya familj (trots att Julle inte träffat hunder förut). 
 

Nickel
Hankatt född 2018. Social och gosig ung kille som älskar att leka och mysa och vill gärna vara med och kolla vad man gör.
Rumsren. Varit inne och ute förut, numera bara innekatt och det går bra. 
Mycket van vid andra katter då han kommer från projektet Sörmlandskatterna med 150 katter på samma ställe. Kastrerad, vaccinerad, chippad och behandlad mot mask och öronskabb.
Nickel har fyttat hem till Kristi som föll direkt för hans mysiga sätt, efter några dagar hämtade hon hem honom. I nya hemmet är han nyfiken och lekfull, vi har fått bilder och uppdatering och det hela går bra. Grattis Nickel till ditt nya hem önskar vi på Livbojen!

Hill
Jättesöt svart-vit kille med en svart prick på nosen som är ett bra kännetecken. 
Trevlig slank och fin kille född 2017. 
Social och gosig. Kommer från projektet Sörmlandskatterna. 
Kastrerad, chippad, vaccinerad en ggn, avmaskad/behandlad mot öronskabb.
Hill har flyttat till Rebecca, Thushara och katten Sushi som är adopterad från Thailand. De hoppas på att Sushi ich Hill blir vänner och kan umgår i hemmet då matte och husse är och arbetar/pluggar om dagarna. 

Lill-Tyson
Jättesöt och härlig stor kille från projektet Sörmalndskatterna. Vi tror antalet uppgår till 150-170 katter i detta projekt. Ägarna har brytt sig om varenda katt och de har blivit sociala och fina kissar.
Lill-Tyson har fått ett pernament hem hos Lena med familj från Västerås.
De berättade att på besöket så valde Tyson DEM som sin nya familj, så de tog honom hel enkelt.
Innan Tyson flyttade blev han kastrerad, vaccinerad, chippad, behandlad mot öronskabb och avmaskad. 

Shellby
Liten kille på 7-8 månader från projektet Sörmlandskatterna. Jättesöt liten grabb som tyvärr förlorat sitt ena öga, men det behövs ej opereras enligt en veterinärkoll. 
Shellby bor numera med Thomas med dotter i Malmköping på en ltein gård, där finns även två andra katter som kommer blir vänner till Shellby.
Lilla Shellby får gå ut sedan då han känner sig hemma på gården.
Shellby var kastrerad, vaccinerad, chippad, avmaskad och behandlad för öronskabb innan han flyttade.

Inky
Hankatt född 2018. Social och gosig ung kille som älskar att leka och mysa och vill gärna vara med och kolla vad man gör.
Rumsren. Varit inne och ute förut, numera bara innekatt och det går bra. 
Mycket van vid andra katter då han kommer från projektet Sörmlandskatterna med 150 katter på samma ställe. Kastrerad, vaccinerad, chippad och behandlad mot mask och öronskabb.
Inky har flyttat till Lisa som sedan tidigare har två katter, varav den ena är Mira (född av Majsan).
Här får han ett underbart kattliv, då deras djur sover i sängen och blir som älskade familjemedlemmar. 

Yenn
Yenn är en kattflicka på ca 4-5 månader. 
Hon är svart-vit och har mycket vitt på sig, speciellt från framsidan. 
Hon kommer från projektet Sörmlandskatterna med ca 150 katter, hon är mycket van med andra katter. Rumsren, innekatt i dagsläget. 
Yenn och systern Jing är adopterade till samma hem, här får de följas åt och kommer bli mycket älskade familjemedlemmar av sin nya familj. 
Yenn är vaccinerad, chippad och avmaskad samt behandlad mot öronskabb. 

Jing
Jing är en kattflicka på ca 4-5 månader. 
Hon är svart-vit och har mycket svarta "prickar" eller "fläckar" på kroppen.
Hon kommer från projektet Sörmlandskatterna med ca 150 katter, hon är mycket van med andra katter. Rumsren, innekatt i dagsläget. 
Jing och systern Yenn är adopterade till samma hem, här får de följas åt och kommer bli mycket älskade familjemedlemmar av sin nya familj. .
Jing är vaccinerad, chippad och avmaskad samt behandlad mot öronskabb. 

Lill-Yoggi
Jättesöt liten hona på ca 4-5 månader. kommer från projektet Sörmlandskatterna som Livbojen och flera Svekatt anslutna katthem jobbar med. 
Hon är något rädd i början, men fullt hanterbar och gillar busa och andra katter. 
Hon vill ha ett tryggt hem, utan små barn, hon är lite rädd för höga ljud.
Hon är vaccinerad, chippad och behandlad med Stronghold/avmaskad.
Lill-Yoggi är nu adopterad av Ingela som i mars 2014 adopterade Hugo/Fingal av Livbojen, hon kommer få bo med denna kastrerade hane och tre människor. Vi tror det blir perfekt för Lill-Yoggi!
 

Inox
Född 2018.
Kille som är kastrerad, vacc, chippad och behandlad mot öronskabb + avmaskad. 
En av kissarna från Sörmlandsprojektet. 
Inox blev adopterad av Helena som bor i Västerås och sedan tidigare har katten Hjalmar som är ca 6 månader, vi tror att katterna kommer få mycket glädje/nytta av varandra framöver och vi hoppas de blir bra kompisar!

Blomman
Pytteliten ensam kattunge som kom till Livbojen, upphittad på ladsbygden utan andra katter, upphittarna kunde ej finna andra katter och hon kom till ett av Livbojens jourhem.
Hon gjorde ett sådant intryck på hela familjen, så nu är Blomman permanent adopterad av Elin och dotterna Linnea har fått sin första alldeles egna katt och, det är det bästa som hänt henne.
Blomman och Linnea är ett radarpar och trivs med varandra, Blomman trivs även att sova på "morfars" axlar såsom ses på bilden.
En liten tjej som charmade många på en gång.