Sunniva
En av katterna från Livbojens stora projekt som drog igång sensommaren 2017, där en man matat upp nästan 60 katter i sin omgivning.
Sunniva försökte vi socialisera i ett jourhem, men det visade sig att hon ville ha sin frihet åter så hon blev stallkatt på en stor fin gård utanför Nyköping, här får hon och katten Sussan från Livbojen ett uppvärmt rum med korgar, mat, vatten osv och när de är redo kommer de få gå ut och in i den nyinstallerade kattluckan.
Nu börjar ett spännande iv för er tjejer på gården.
Innan Sunniva flyttade blev hon kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Sussan
Fin liten tjej som tyvärr inte ville låta sig bli helt och hållet tamkatt i jourhemmet, vi tolkade det som hon saknade livet på landet och nu har hon fått komma åter till lantlivet med komisen Sunniva från Livbojen.
De bor numera hos AnnLouise på gården utanför Nyköping där de har ett varmt o mysigt rumt att återvända till genom kattluckan efter deras äventyr på gården där det finns många olika sorters djur och enormt mycket möss.
Innan Sussan flyttade blev hon kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
 

siam siam

Tussan
Halvsiames på ca 10 månader. Mamman siames och pappan är huskatt, räknas som huskatt.
Tussan föddes utomhus och fick inte komma in i värmen med människor förren hon var ca 9 månader, detta gör att hon är ganska skygg men tillåter en att kappa, men inte bäras ännu.
Tussan blev kastrerad, fullt vaccinerad och id-märkt och har nu flyttat hem till Madde Bjärgö, detta är 8e Livbojen katten som välkomnas inom familjen. Hos Madde med sambo får hon en kattkompis att leka med.

Tippen
Liten svartvit kille med en vit svanstipp.
Han kommer från stället i misärladan där vi räddade hela gänget som bodde i sopor, döda katter och avföring.
Denna kille kom in som liten och svag och fick en tid i jourhem för att återvända till livet, han blev sedan kastrerad vaccinerad och id-märkt.
Nu har han och en kattunge vid namn Zingo fått flytta till Sara Bjärgö med sambo och inom familjen finns nu 8 katter från Livbojen. Mamma har 4 st och systern 2 st. 

Zingo
Kattunge från en kull med fyra siames-bäbisar, mamman siames och pappan okänd = huskatt.
Zingo är fullt vaccinerad samt avmaskad.
Han bor numera med Tippen och Sara med sambo, de bildar en liten familj.
 

mäster mäster

Mästerkatten
En 13 veckors gammal kattunge som är blandning mellan siames och huskatt, räknas alltså som huskatt men man kan vara medveten om rasens inslag i denna lilla kille.
Måsterkatten med fyra syskon föddes utomhus, de andra tre syskonen har snabbt blivit tama i jourhemmet, men med denna kille går det lite långsamt.
Mästerkatten har efter full vaccination och avmaskning flyttat hem till Sanna och Sandra med katten Harry. Här blir han innekatt och förhoppningsvis blir kissarna bästa kompisar.