Kattungar som behöver hem!

Ronya och Twiggie (två semilånghåriga tjejer)
Ronya är 5 månader och twiggie är ca 13 veckor.
Katungarna träffades i jourhemmet och blev vänner, Ronya är supersocial och Twiggie var en utefödd skyggis. Ronya har lockat fram Twiggie och hon kan lyftas och hanteras, spinner i närheten av Ronya osv.
Det här är ett par som vill fortsätta vara tillsammans och vill komma till samma hem.
En tryggis som vägleder en skyggis, en stor som skyddar och stöttar en liten osäker.
Katterna bör få bo rymligt, helst med tillgång till altan eller balkong vilket de är vana med.
Ronya behöver tillgånd till flera kattlådor utspritt i hemmet, det är hon van vid. Hon är en renlig katt så det bör vara rent i kattlådorna. 
Katterna äter på samma plats, går på samma låda osv.
Ronya är fullt vaccinerad och avmaskad, Twige är också fullt vaccinerad samt avmaskad.
Pris för dem tillsammans 1700 kr. Skriv och berätta vad för typ av hem du kan erbjuda dem till Sara, på nummer 070-395 47 81.
 

Jinn och Jango 
Födda i maj -17. Busiga och full fart. Älskar att vara nära foster pappa. Behöver en äldre trygg förebild i hemmet. Kan flytta tillsammans eller ensamma. Jinn (vänstra) har fått två vaccinationer, Jango (högra) ska få sin andra om ca 2 v ( 22-29/9-17).
Kattungarna är rumsrena och redo att flytta. Vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vilket hem du kan erbjuda dem. Vid full vaccination pris 1000 kr, vid en vaccination pris 700 kr. 

Rosetten
En liten bruntigrerad och vit kattflicka som är ca 12-13 veckor gammal.
Hon fångades in med sin mamma och pappa, Bella och Barbapappa, i ett sommarstugeområde där de blevit efterlämnade då sommaren var slut.
Rosetten är en liten fin tjej som gillar att busa, äta godis och kan hanteras på armen, dock är hon lite skygg pga sin uppväxt men hon är nyfiken och på väg att bli helt tam.
Rosetten vill bo med en trygg katt som ger henne vägledning i livet som tryggis.
Hon är leveransklar nu. Hon är fullt vaccinerad och avmaskad.
Pris 1000 kr, vid intresse kontakta jourmatte Elin på
sms på tel nummer: 070-423 37 04.

             

           Två små honor
 

Två grå/blå-sköldpaddsfärgade honor. De är 4.5 månader gamla. De föddes ute av en förvildad kattmamma som fått hem som stallkatt.
Kattungarna är något blyga i sättet, man behöver jobba lite med deras socialisering, men de är hanterbara och älskar andra katter. Helst vill de flytta till varsin tryggis-katt som kan visa dem vägen till att bli helt tama, de är på god väg.
Adoptionskostnad 1000 kr/st, de är fullt vaccinerade och fullt avmaskade.
 Röda killen har redan flyttat!