Kattungar som behöver hem!

Talbot
Talbot och fyra till kattungar fångades in med sin kattmamma på ett ställe där en man matat upp emot 60 katter och han hade inte kastrerat dem, därför blev det massor av katter på samma ställe. Förra året tog vi in merparten av dem för kastrering, alla ungar fick nya hem och några vuxna med. Några kastrerade vuxna finns kvar i den lilla kolonin som tas omhand av mannen som matar dem dagligen.
Talbot föddes i våras, vi tror han är ca 12 v. gammal nu.
Kan vara lite svår men blir duktigare och duktigare för varje dag att vara i famnen. Kan fräsa till. Behöver någon med erfarenhet och tålamod. Vi tror kattungarna är ca 12 veckor i dagsläget. 
Talbot vill flytta med ett syskon eller till en tam kattkompis som kan visa honom vägen till tryggis.
Alla kattungar är rumsrena, äter torrfoder och mjukmat.
För mera info kontakta jourmatte Jessica på: 070-256 89 11.
Pris enligt överenskommelse.

Tristan
Tristan och fyra till kattungar fångades in med sin kattmamma på ett ställe där en man matat upp emot 60 katter och han hade inte kastrerat dem, därför blev det massor av katter på samma ställe. Förra året tog vi in merparten av dem för kastrering, alla ungar fick nya hem och några vuxna med. Några kastrerade vuxna finns kvar i den lilla kolonin som tas omhand av mannen som matar dem dagligen.
Tristan föddes i våras, vi tror han är ca 12 v. gammal nu.
Börjar på att bli tam men har en bit kvar, kan hanteras men stretar och vill ner. Något för den som vill jobba med en kattunge och som har tålamod och förståelse för skygga små missar. Vill flytta ihop med något syskon eller till en trygg tam katt.Alla kattungar är rumsrena, äter torrfoder och mjukmat.
För mera info kontakta jourmatte Jessica på: 070-256 89 11.
Pris enligt överenskommelse.