Kattungar som behöver hem!

krull2 krull2

Leia
Liten svart hona som är född  den 3e augusti.
Hon är något blyg av sig men blir mer och mer tam för varje dag. Hon lever med en hund och flera katter i jourhemmet, hon är rädd för hunden och därför är hon lite rädd.
Helst ett hem utan hund för denna lilla tjej. Hon vill bo med annan tam katt.
Leia är vaccinerad och avamsakd en gång vardera, Adoptionskostnad 700 kr, nya ägarna får ansvara för hennes andra vaccinationsspruta.
Vid intresse hör av er per sms till Sara på 070-395 47 81 och berätta vilket hem ni kan erbjuda denna lilla fina tös.Nilla
Liten helgrå hona, kastrerad, vaccinerad en gång, id-märkt, vaccinerad en ggn, avmaskad en ggn.
Adoptionssumma 1000 kr. Ungefär 4 mån gammal, helt stålgrå/blå.
Är rädd och fräser. Till någon med trygg katt sedan tidigare,. Till någon med kattvana.
Hon är från ett av Livbojens stora projekt där en kattsamlare samlat på sig för många katter och vi hjälper honom att ordna hem till hans kattungar, kastrerar de vuxna osv.
Stina och gänget har födits ute men matats regelbundet och fått korv o godis o kattmat mm, då katterna var för många fick inte alla den sociala biten fullt ut. Detta jobbar nu Jessica och Daniel med som är jourföräldrar till dessa små kottar. 
Vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81.

Madicken
Liten grå-tigrerad tjej på 5-6 månader.
Hon är från ett av Livbojens stora projekt där en kattsamlare samlat på sig för många katter och vi hjälper honom att ordna hem till hans kattungar, kastrerar de vuxna osv.
Madicken och gänget har födits ute men matats regelbundet och fått korv o godis o kattmat mm, då katterna var för många fick inte alla den sociala biten fullt ut. Detta jobbar nu Jessica och Daniel med som är jourföräldrar till dessa små kottar. 
Madicken kan fräsa, behöver komma till någon som inte räds av lite fräs.
Hon är kastrerad, vaccinerad en gång och id-märkt.
Vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vilken typ av hem ni kan erbjuda söta Madicken. Adoptionsavgift 1000 kr.