Goofy
Stor fin hankatt, runt 4 år gammal.
Blev kvarlämnad på ett vandrarhem och ägaren flyttade utomlands och tog inte med sig sin katt. Inne i röran upptäcktes en kisse. Okastrerad och omärkt, det var Goofy.
Goofy är kastrerad, vaccinerad en gång, id-märkt och avmaskad. 
Goofy är en mycket snäll och social kille, som även går bra ihop med andra katter. Han är matglad, och rumsren.
För mer infomrmation kontakta Sara på 070-3454781 och berätta hurdant hem ni kan erbjuda Goofy.
Adoptionsavgift 900 kr. 
 

Lusja
Semilånghårig svart tjej som är född 2017.
Kom till Livbojen tillsammans med kattkompisarna Tyra och Oscar.
Hon är rumsren och innekatt.
Hon är en kelig liten söt hona som älskar att mysa med människor, kan vara lite rädd i början. Hon kan vara med flera andra katter eller som ensamkatt. Rumsren och äter både torrfoder och mjukmat. Vill ha klumpbildande kattsand i lådan.
Kanske ej till hem med småbarn då hon är lite rädd i början.
Hon är kastrerad, vaccinerad och id-märkt samt avmaskad.
För intresse smsa om er till Sara på 070-3954781 för att berätta vilken typ av hem ni kan erbjuda fina Lusja, Livbojen finns i Eskilstuna och katterna ginns i jourhem i Sundbyholm. Adoptionskostnad 900 kr.

Rene
Svart hankatt född 2013, lite vitt vid munnen och på  tassarna.
Syskon med Miffo, Abucay och Flingan.
Kastrerad, vaccinerad och id-märkt 190226. Behandlad med Stronghold mot öronskabb 190226 samt 190407 en andra ggn med Stronghold. 
Han är en gosig kille, som gärna leker med andra katter. Han är trevlig och social men kan de första dagarna vara något rädd av sig tills han landat.
Han och fyra andra katter har kommit till Livbojen då familjen blivit sjuka, stroke och andra sjukdomar har drabbat deras matte och husse och LS har sagt att de får ha 6 katter kvar, resten hjälper vi paret med att placera ut.
Adoptionskostnad 900 kr, för intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta om dig själv.
 

Nimbus och Nilla

Nimbus är en stor och ståtlig katt, och en riktigt liten kelgris när han lär känna en. Har man fått hans förtroende har ni fått en vän för livet och en gosig kille som gärna sover i sängen. Pratglad. Han är mycket framåt men man får ge han lite tid tid så han hinner anpassa sig. Gillar och leka kurragömma med godis även jobba med olika aktivetetsbrädor. 
Nilla är en liten osäker katt som gärna vill bo med sin storebror Nimbus. Kommer att vara lite blyg i början men när hon fått förtroende för en, så kommer ni och få världens kelgris. Hon vill alltid vara med, och hon är den som säger till när det är läggdags och då vill hon ligga i knävecket. Så vill ni ha trångt i sängen och två kelgrisar så är Nimbus och Nilla perfekta.
Katterna är innekatter och rumsrena. 
Kissarna är runt 1.5 år gamla. Kastrerade, fullt vaccinerade och örontatuerade. Vaccinerade senast 190409. 
För intresse smsa Sara på 070-3954781, och berätta vilket hem då kan erbjuda dessa fina syskon. 
Adoptionskostand 1800 kr för båda. 

Max

Är på rymmen!!! 
Sågs senast i omådet Stenby/Råbergstorp i Eskilstuna.


En stor creme-tigrerad hankatt på ca ett år och nio månader.
Han vill ha ett hem med andra tama katter där han kan bo permanent. Han har varit innekatt hela tiden sedan han fångades in som kattunge på en bondgård där de ville avliva honom och hans familj.
Max har varit i ett jourhem, sedan ett permanent hem, sedan på prov i ett hem där han kom tillbaks ifrån, nu är han tillbaks till oss på Livbojen och efter en trasslig resa har han gått tillbaks i utvecklingen. På bilderna ser ni honom som den katt han är i sin trygga miljö. Gosig, mysig, älskar andra katter och människor. Buffar på andra katter, snäll mot alla och busig.
Just nu ligger han och trycker i jourhemmet, som gör allt för att han skall må bra igen. De andra katterna i jourhemmet skall försöka hjälpa till att få honom att öppna sig igen.
Som ni förstår behöver Max ett speciellt hem, någon med vana av skygga katter. Max är en katt som är som en gömd skatt, när han visar sitt rätta jag är han ingen rädd kisse.
Max bör få komma till någon som har kattvana sedan tidigare och kan ge honom tålamod och tid. 
Han är kastrerad, id-märkt (Id nr är 8H203 ej registrerad ännu) samt avmaskad. Han är helt rumsren och kan flytta redan idag. Adoptionsavgift är 800 kr. Vid intresse smsa Sara 070-395 47 81 eller skicka ett mail via hemsidan livbojen@gmail.com och berätta vad ni kan erbjuda för hem åt söta Max. 

livbojen@gmail.com


Sara:  070-395 47 81

(swisch är kopplat till numret)

NORDEA Bankkonto
Clearing: 3068
Konto nr: 02 13 635

(välj överföring ej Pg eller Bg)

Visste du att...
...kattens färg är kopplat till temperament och hälsa? Svart-vita katter (och helsvarta) katter är kopplat till god hälsa! Det har forskats och kommit fram till att de har bra gener och är resistenta till en rad sjukdomar. Till temperamentet är de kärleksfulla och lugna katter.

 

Trots detta är det svart-vita/svarta katter de som är svårast att adoptera ut för katthem. Förmodligen för att folk inte känner till detta, men nu gör Du det!

Vi är lyckliga katter - någon älskar oss och vill adoptera oss!