Albin 
Långhårig kattkille på ca 5 månader. Kommer genomgå tidig kastrering, samt chip och vaccination. Är redan avmaskad. Kan bokas. Kan flytta från och med torsd 9e januari.
Bokad av Madeleine med familj.

Stella
Kom till Livbojen med Elsa och Disa, då husse fått allergi.
De tre kissarna var sociala och mysiga och nu har de blivit kastrerade och Stella väntar på sitt nye ahm.
Hon är bokad. Hon är 1.5 år, kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad. 
Hon är vldigt liten till växten och ser ut som en kattunge. 

Brasse
En mycket vacker och mycket social kille på 9 år.
Creme- och vit färgad.
Han har tidigare varit innekatt. Han är rumsren.
I sättet är han väldigt gosig, social, älskar att "prata" och gå efter en. Gillar att vara med och delaktig i allt som händer i hemmet.
Kan nog vara utekatt men, är nyfiken och ha ganska mycket energi, men även kelig som tusan!
Han verkar inte gilla andra katter, har bott som ensamkatt tidigare. 
Brasse kostar 700 kr att adoptera.
Han är kastrerad och chippad. 
För intresse smsa Sara på 070-3954781. Berätta vad ni heter och vart ni bor och vilken typ av hem ni kan erbjuda denna charmiga kille. 

 

Roger och Ruben
Bruntigrerade syskon på ca 6 mån. 
Roger är kastrerad, vaccinerad två ggr, chippad och avmaskad. Ruben måste vänta lite med kastrering efter ett ingrepp där man ej hittade hans ena kula i buken. Han är vaccinerad två ggr, chippad och avmaskad.
Adoptionskostnad 2200 kr.
(Ricky och Roy är deras bröder)
För att boka och få mer information skicka ett sms till Sara på 070-3954781 och berätta vad ni heter, vart ni bor och vilken typ av hem ni kan erbjuda denna fina lilla kille. Han finns i jourhem i Sundbyholm i Eskilstuna. 
 

Idde
Denna söta lilla flicka föddes ute i det vilda, fångades in nyligen och är ca 12 veckor gammal. Äter och går på låda. Vill komma till ett tryggt hem med husse och/eller matte som är van att hantera katter. Hon är skygg och fräser lite men man kan hålla henne och klappa. Hon utvecklas varje dag. Vill ha en tam kattkompis i sitt nya hem som kan lära henne hur det är att bo i en familj. Små barn rekommenderas inte. Väntar nu på att veterinär ska chippa och vaccinera sen kan hon flytta. Berätta om er och vad ni kan erbjuda. Finns i kvicksund hos jourmatte Jessica, tel 0702568911.
Adoptionskostnad 1000 kr. 

Max

Är på rymmen!!! 
Sågs senast i omådet Stenby/Råbergstorp i Eskilstuna.


En stor creme-tigrerad hankatt på ca ett år och nio månader.
Han vill ha ett hem med andra tama katter där han kan bo permanent. Han har varit innekatt hela tiden sedan han fångades in som kattunge på en bondgård där de ville avliva honom och hans familj.
Max har varit i ett jourhem, sedan ett permanent hem, sedan på prov i ett hem där han kom tillbaks ifrån, nu är han tillbaks till oss på Livbojen och efter en trasslig resa har han gått tillbaks i utvecklingen. På bilderna ser ni honom som den katt han är i sin trygga miljö. Gosig, mysig, älskar andra katter och människor. Buffar på andra katter, snäll mot alla och busig.
Just nu ligger han och trycker i jourhemmet, som gör allt för att han skall må bra igen. De andra katterna i jourhemmet skall försöka hjälpa till att få honom att öppna sig igen.
Som ni förstår behöver Max ett speciellt hem, någon med vana av skygga katter. Max är en katt som är som en gömd skatt, när han visar sitt rätta jag är han ingen rädd kisse.
Max bör få komma till någon som har kattvana sedan tidigare och kan ge honom tålamod och tid. 
Han är kastrerad, id-märkt (Id nr är 8H203 ej registrerad ännu) samt avmaskad. Han är helt rumsren och kan flytta redan idag. Adoptionsavgift är 800 kr. Vid intresse smsa Sara 070-395 47 81 eller skicka ett mail via hemsidan livbojen@gmail.com och berätta vad ni kan erbjuda för hem åt söta Max. 

livbojen@gmail.com


Sara:  070-395 47 81

(swisch är kopplat till numret)

NORDEA Bankkonto
Clearing: 3068
Konto nr: 02 13 635

(välj överföring ej Pg eller Bg)

Visste du att...
...kattens färg är kopplat till temperament och hälsa? Svart-vita katter (och helsvarta) katter är kopplat till god hälsa! Det har forskats och kommit fram till att de har bra gener och är resistenta till en rad sjukdomar. Till temperamentet är de kärleksfulla och lugna katter.

 

Trots detta är det svart-vita/svarta katter de som är svårast att adoptera ut för katthem. Förmodligen för att folk inte känner till detta, men nu gör Du det!

Vi är lyckliga katter - någon älskar oss och vill adoptera oss!