Shira
Liten söt hona på ca 8-9 månader.
Hon kommer ifrån projektet där en man matat upp nästan 60 katter runt sitt ställe, katterna är i bra skick men har inte fått allt de behöver för de var för många.
Trots att hon är utefödd har socialiseringen gått snabbt, hon leker, hon kan lappas och lyftas men gömmer sig ibland. Hon sover i sängen och kurrar om man hämtar fram henne.
Shria är kastrerad, vaccinerad en ggn, och id-märkt samt avmaskad. 
Pris 800 kr, vid intresse smsa Sara på 070-395 47 81 och berätta vilket hem ni kan erbjuda henne, tänk på att socialiseringen pågår och man måste hjälpa henne lite på traven att bli trygg i ännu ett nytt hem. 

Liten kille som är 12 v gammal. Han är bokad. Vid full vaccination och avmaskning så flyttar han till sitt nya hem. 

Kattunge på 12 v som kommer vara fullt vaccinerad och avmaskad vid leverans.
Bokad.

Vilda
Det här är en hona som är lite över ett år gammal.
Hon är en vit katt med grå fläckar. Hon är skygg i sättet, och en gaska lugn katt. Får hon lugn och ro kommer hon till en när man sitter i soffan. Hon är van med barn, hon bör få komma till ett hem med minst en trygg katt som kan visa vägen för henne. 
Hon är innekatt i dagsläget och är rumsren.
Hon lever med flera andra jourkatter och vill i sitt nya hem ha minst en snäll och tam kattkompis där hon får känna trygghet.
Hon är en fd skyggis som med tiden blivit mer och mer tam.
Vid intresse kontkta Elin via sms på tel nummer: 070-423 37 04.
Vilda är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. 
Adoptionskostnad 800 kr.

                                                                                                                     Siri myser!!!

                                                                                                              Martin myser!!!

Syskonen till Röd-grå och Grå-Grå
Rödstrump och Marmor har blivit 08-or och har flyttat tillsammans till Sthlm:

Mimmi
Det här är en hona som är ett år gammal (och syster med Vilda)
Hon är en gråtigrerad och snäll, nyfiken och trevlig liten honkatt. 
Hon är innekatt i dagsläget och är rumsren.
Hon lever med flera andra jourkatter och vill i sitt nya hem ha minst en snäll och tam kattkompis där hon får känna trygghet.
Hon är en fd skyggis som med tiden blevit mer och mer tam. Hon är van emd barn. 
Vid intresse kontkta Elin via sms på tel nummer: 070-423 37 04.
Mimmi är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. 
Adoptionskostnad 800 kr. 

Max
En stor creme-tigrerad hankatt på ca ett år och nio månader.
Han vill ha ett hem med andra tama katter där han kan bo permanent. Han har varit innekatt hela tiden sedan han fångades in som kattunge på en bondgård där de ville avliva honom och hans familj.
Max har varit i ett jourhem, sedan ett parmanent hem, sedan på prov i ett hem där han kom tillbaks ifrån, nu är han tillbaks till oss på Livbojen och efter en trasslig resa har han gått tillbaks i utvecklingen. På bilderna ser ni honom som den katt han är i sin trygga miljö. Gosig, mysig, älskar andra katter och människor. Buffar på andra katter, snäll mot alla och busig.
Just nu ligger han och trycker i jourhemmet, som gör allt för att han skall må bra igen. De andra katterna i jourhemmet skall försöka hjälpa till att få honom att öppna sig igen.
Som ni förstår behöver Max ett speciellt hem, någon med vana av skygga katter. Max är en katt som är som en gömd skatt, när han visar sitt rätta jag är han ingen rädd kisse.
Max bör få komma till någon som har kattvana sedan tidigare och kan ge honom tålamod och tid. 
Han är kastrerad, id-märkt (Id nr är 8H203 ej registrerad ännu) samt avmaskad. Han är helt rumsren och kan flytta redan idag. Adoptionsavgift är 800 kr. Vid intresse smsa Sara 070-395 47 81 eller skicka ett mail via hemsidan livbojen@gmail.com och berätta vad ni kan erbjuda för hem åt söta Max. 

Milos ben vänster fram.


 

Flikka

Flikka är en sköldpaddsfärgad hona och vi uppskattar hennes ålder till max ett år.
Hon fångades in i en lada med sina två ungar vilka hon inte fick moderskänslor för, de fick därför komma till en "extramamma" hos Livbojen. Trots att Flikka levt utan vidare kontakt med mäniskor är hon otroligt tålmodig och snäll. Hon har aldrig protesterat vid hantering. Hon är däremot blyg och vill ha hjälp i det nya hemmet av en snäll kattkompis som kan hjälpa henne att socialiseras ytterligare, det kan ta en tid innan hon blir framåt och tar för sig. Flikka är kastrerad, vaccinerad x1, avmaskad x1 och öronmärkt. För intresse för Flikka smsa Sara på 070-395 47 81, eller skicka ett mail till livbojen@gmail.com och berätta vilket hem du kan erbjuda fina Flikka. Adoptionsavgift 700 kr. 
Flikka är självklart rumsren.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

livbojen@gmail.com


Sara:  070-395 47 81

Lena: 070-496 26 60


NORDEA Bankkonto
Clearing: 3068
Konto nr: 02 13 635

(välj överföring ej Pg eller Bg)

 

Visste du att...
...kattens färg är kopplat till temperament och hälsa? Svart-vita katter (och helsvarta) katter är kopplat till god hälsa! Det har forskats och kommit fram till att de har bra gener och är resistenta till en rad sjukdomar. Till temperamentet är de kärleksfulla och lugna katter.

 

Trots detta är det svart-vita/svarta katter de som är svårast att adoptera ut för katthem. Förmodligen för att folk inte känner till detta, men nu gör Du det!

Vi är lyckliga katter - någon älskar oss och vill adoptera oss!