Hjälp Oss!

Adoptera mig :) Adoptera mig :)

Det här är exempel på hur just Du kan hjälpa till!

  • Det finns fler katter än det finns hem till katterna. Tyvärr är den bistra verkligheten. Snälla, kastrera din katt så att det inte föds ännu fler katter!
  • Om du ser en hemlös katt - Agera! Ring närmaste Djurhem och slå larm. Ta in katten om det finns risk för den att frysa ihjäl. Mata den om den verkar utsvulten och undernärd, extra viktigt med dräktiga honor, ungar eller kattmamma med ungar.
  • Skänk en peng till oss eller annan djurhjälpsorganisation- alla jobbar ideellt på sin fritid. Och vi är helt beroende av goda människors gåvor för att vi ska kunna fortsätta hjälpa katter i nöd.
  • Avla inte på katter!
    Visst är kattungar gulliga men tänk på kattens liv och var inte egoistiska. Där ute lämnas fullt friska kattungar in för avlivning bara för att det finns för många av dem. Vi har fått många sådana katter till oss.
  • Kastrering på honor och hanar gäller från 6 mån ålder och det finns ingen substans i att man skall ta en kull på honorna innan de kastreras. Det är en myt!

Här är en av våra volontärer, Laila som hjälpte Livbojen att dra in pengar på KFUMs vårloppa! Det vi inte fick sålt, sålde vi senare på Vilsta Marknad.

På fotot ser ni katten Classe som räddades på Valborgsmässoafton. Han hade gått hemlös länge med stora sår över hela kroppen och igenmurade ögon. Livbojen får ofta in katter som behöver dyr veterinärvård. Alla gåvor går direkt till katterna.

"Ingen kan hjälpa Alla.
-Men alla kan
hjälpa Någon"

livbojen@gmail.com


Sara:  070-395 47 81

Lena: 070-496 26 60


NORDEA Bankkonto
Clearing: 3068
Konto nr: 02 13 635

(välj överföring ej Pg eller Bg)