Livbojen drivs ideellt på fritiden

Från och med hösten 2017 drivs Livbojen av Sara som ansvarat för Livbojen sedan 2008. Vi är en ideell förening och får inga kommunala bidrag, utan går runt med hjälp av gåvor mm.
Jag arbetar heltid med ordinarie arbete (40 tim/v) och gör detta på min fritid, dvs kväller och helger, därför kan jag inte svara i telefon på dagarna då jag arbetar.
Det finns andra katthem som har heltidsanställd personal, dit kan man vända sig då det gäller frågor om katter dagtid osv. Ett exempel på katthem i Eskilstuna som har öppet dagtid, och arbetar aktivt med katter är Kälby Djurhem i Skogstorp.
Livbojen är ett katthem som endast består av jourhem, ej något katthem.
Jourhemmen är Livbojens hjärta, här finns katter som väntar på att få permanenta hem.

Många fina kissar har fått hem via oss, som tex under 2012  var det ca 230 katter som hittade nya hem via Livbojen! Vi som jobbar aktivt med livbojen är:

Driver Livbojen: Sara

Sara med kattungen Kaluha på Kattens Dag 2010 Sara med kattungen Kaluha på Kattens Dag 2010

När min granne gick bort 2008
så fick jag min första tankeställare,
varför är det så att friska och välmående
katter avlivas i samhället, varför finns
ingen där som agerar för katternas skull?!
Ni kan läsa mer om den här historien  under
"vi har fått hem" 2008.

Ända sedan jag var barn har jag älskat
katter... Läs mer


Tel till Sara: 070-395 47 81.Under höstterminen 2017 har Sara från Livbojen för hemlösa katter deltagit i PawPads internetkurs och tagit examen!

livbojen@gmail.com


Sara:  070-395 47 81


NORDEA Bankkonto
Clearing: 3068
Konto nr: 02 13 635

(välj överföring ej Pg eller Bg)

 

 

Eftersom Livbojen bara till stor del sköts av tre personer (förutom jourhemmen) så uppskattar vi DIN hjälp, alla kan inte göra allt men alla kan göra NÅGOT. Därför vill vi gärna samarbeta så mycket som möjligt med DIG, du där ute, för ju fler vi är och ju mer vi gör desto fler katter får permanenta hem!

DU som ägare har ett egenansvar, försök först att omplacera din egen katt genom blocket.se och genom att annonsera i affärer. Efter det kan ni vända er till Livbojen för att få hjälp. Många löser sina omplaceringar på egen hand utan vår medverkan.