livbojen@gmail.com


Sara:  070-395 47 81

Lena: 070-496 26 60


NORDEA Bankkonto
Clearing: 3068
Konto nr: 02 13 635

(välj överföring ej Pg eller Bg)

 

Senaste katthälsningen:

Senaste katthälsningen!

Äntligen en hälsning från Salsa o Curry:

"Dem är helt underbara och det är det bästa köpet jag gjort. De är syskon men har helt olika personlighet.
Curry var från början lite feg och kröp gärna iväg, gillade att bli klappad men gärna inte buren. Nu har vi kastrerat dem och han har blivit lite mer tillgiven tycker jag även om han inte älskar att bli buren nu heller. Men nu kan han komma fram lite mer och buffas. Curry fick ganska snart när han flyttat hit ett sår på ena ögat, eller ögonvrån rättare sagt som troligtvis uppstått när han och Salsa busat lite. Han fick ha tratt ett tag men efter ett par tre besök hos veterinären så vart det bra!
Salsa är keligare än Curry på så vis att hon gärna kommer upp och gosar, men inte heller hon tycker det är särskilt festligt att bli buren på. Hon kommer gärna upp på bröstet när man ligger i soffan och puffar eller i sängen, helst gärna mitt i natten så man vaknar, men det går inte att bli irriterad eller sur för det, hon är så mysig!
Curry sover gärna någon annanstans, för sig själv, i trädet eller soffan. Men ibland kan han komma upp en kortis och hänga vid fotändan av sängen.
De hänger fortfarande ihop, de sover tillsammans en hel del och de busar friskt med varandra. De är väldigt nyfikna katter och de har upptäckt badkaret och vattnet så Salsas favoritsyssla är att fånga vattnet som droppar. Hon har dessutom lärt sig hoppa upp på diskbänken nu. Curry har kvar sin lila bebismage, den där lilla påsen som han haft sen han var kattunge.

Curry var ju redan när vi hämtade dem lite större än Salsa och så har det fortsatt! Han är en liten knubbis som älskar mat, vad som helst går bra! Salsa är lite kinkigare och äter inte vad som helst, vi har hunnit testa en hel del mat! Hon är lite känslig med blötmat har vi märkt och blir dålig i magen så det slutade vi med rätt tidigt. Men leverpastej och ost tigger hon mer än gärna!

Så dem har det bra och dem är helt underbara små liv som förgyller dagarna!
Är det någonting annat ni vill veta så får ni höra av er!
Jag bifogar lite bilder om ni vill kolla!

MVH
Mathilda och David
Curry och Salsa"