För Bara En Dag uppmanar vi katthem runt om i Sverige att sluta avliva friska eller behandlingsbara katter. Att lägga ner avlivningssprutan och istället ta fram kameran. Även om det bara är för en dag...

 

Den här kampanjen har uppkommit av inspiration från Just One Day (finns på facebook) där djurhem runt om i USA uppmanas att inte avliva något djur den 11 juni.

För de flesta är 11 juni bara den dag, men 11 juni är en dag som skulle förändra allt för de katter som sitter på katthem runt om i Sverige. Den 11 juni 2012 kan vi vara ett No Kill land!

 

De flesta känner nog inte till att många katthem avlivar friska katter. Det finns dock flera katthem som anslutit sig till No Kill-policyn dvs att aldrig avliva en frisk, skygg eller behandlingsbar katt. Livbojen tillhör dessa.

 

Vi ber katthem att den 11 juni 2012 runt om i Sverige att lägga ner avlivningssprutorna och istället plocka fram kameran. Fotar katterna och lägger ut på Internet såsom facebook, twitter mm. Att ha extra öppet, extra adoptions event för att tömma katthemmen den goda vägen. Om ditt katthem antar utmaningen, lägg ett inlägg på sidan!

 

Om vi kan göra det den 11 juni, kan vi också göra det för just Bara En Dag till...

 

Gilla sidan Bara En Dag på facebook!